Søbugten Bed & Breakfast

 

Velkommen til  Søbugten Bed and Breakfast på Mors, ca.15 km nord for Nykøbing Mors. 

Der er åbent i sommerhalvåret, fra ca 1 april.På grund af COVID 19 modtages der kun få gæster i 2020

Kun forudbestilling.

Søbugten Bed and Breakfast er beliggende i en tidligere landejendom på nordsiden af øen Mors, kun 250 meter fra Limfjorden i  Nordjylland. Her er smuk, betagende og til tider vild natur.

Jeg  kan tilbyde overnatning i 4 hyggelige værelser  på Mors. Værelserne  er indrettet i en del af den tidligere stald/lade/høloft. Alle værelser ligger på 1 sal .

 Bed and Breakfast er adskilt fra husets private beboelse. Indretningen er lys, venlig og charmerende med en blanding af nye og antikke møbler. Der er  fælles bad , to toaletter og køkken/alrum med T.V. Faciliteterne er kun til brug for de overnattende gæster. Fra køkkenet er der udgang til nord/vestvendt veranda, hvorfra der er udsigt mod fjorden. I køkkenet er der mulighed for at lave et måltid mad. Der er to kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kande, microbølgeovn, kogegrej, service og opvaskemaskine. Der er adgang til have med havemøbler og grill.

Der er adgang til trådløst internet .

Der er to toiletter og et fælles badeværelse. Der er  ingen værelser med eget bad. Men hvis du kommer her i lavsæsonen er det store chancer for at du får det hele for dig selv! Men hvis du kommer her i højsæsonen, skal du være indstillet på at dele "herlighederne" med de andre overnattende gæster.

Af dyr på gården er der kun katte ( racerne Selkirk Rex og  Maine Coon), bortset fra  de vilde harer, fasaner og rådyr som man af og til kan se!

Bed and breakfast er "kattefrit" område. Hvis du ønsker at se kattene og eventuelle killinger kan du aftale dette med mig. Der er to værelser med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge (kan også lejes som enkeltværelse) og et lille enkeltværelse og der er et værelse med sovesofa som kan redes op.

Der er kun 250 m til stranden hvor der er muligheder for at bade og fiske. Derudover er der gode muligheder for windsurfing (egen strand).
Søbugten Bed and Breakfast er beliggende ved en cykelrute, og området har mange vandreture at byde på, både langs stranden og der er også opmærkede vandreruter af forskellig længde. Cykler kan lejes på Morsø Turistburaeu. Af  lokale turistattraktioner kan nævnes Molermuseet, Skarregård  og Hanklit (ca 6 km). Nord for Feggesund ligger det naturskønne område Vejlerne, hvor der er rig mulighed for at observere fuglelivet. Der er ca. 18 km til Jesperhus blomsterpark og til  Højris slot. Til middelalderslottet Spøtterup Slot er der ca. 30-40 min at køre. Hjerl Hede kan også nåes i løbet af ca 3 /4 time. Til Vesterhavet er der ca 3/4 times kørsel (f.ex. Klitmøller). Der er flere golfbaner i nærheden.  Hvis du ønsker mere informaton om severdigheder se:
www.mors-tourist.dk
(se også under links)
Her kan du se min webblog  med billeder

Der er meget gode  muligheder  for selv at lave morgenmad, da der er et fuldt udstyret køkken. Kaffe/the er  inkluderet i prisen.

Morgenmad  serveres generelt ikke , men kan efter atale bestilles  hvis du er fod -eller cykelturist( som tag selv bakke som stilles ind i køleskabet).

Der  kan gives rabat ved længre ophold eller hvis man medbringer eget sengelinned. NB! Dette er kun muligt hvis man bestiller overnatningen direkte hos  Søbugten og du informerer om det i forvejen. Udenfor højseson kan værelserne lejes som en ferielejlighed til max 8 pers.
Forhør nærmere.

Du kan reservere overnatning  ved at sende en e.mail  til  astridlykken@gmail.com ( Formularen virker ikke lige nu men tag copy/ paste)   Du kan også reservere overnatning pr. telefon: 97752062   Mobil: 53702062 , bedst efter kl 14:30. Du må også gerne sende en SMS. NB ! Når du reserverer oplys lige om ca. ankomsttid sådan at  jeg har en ide om når jeg kan vente dig; hvis  jeg  ikke er hjemme kan vi aftale hvor du kan hente nøglen.

Adressen er : Søbugten Bed and Breakfast, Saltbækvej 66, Nr. Dråby, 7900 Nykøbing Mors.

Værelserne være til disposition ankomstdag ca. kl 15:00 til afrejsedag kl 10:00,

med mindre andet er aftalt. Betaling med kontanter.

 

 

 

 
     
 
   
Søbugten, Copyright © 2001-2023 - Astrid Lykken